Topdeals

VERBATIM MY FINDER BLUETOOTH (2-pack) 32131

Werkt met de "Waar is?" app van Apple. Bevestig My Finder aan persoonlijke voorwerpen en vind ze gemakkelijk terug. Met een pieptoon maakt My Finder het gemakkelijker om voorwerpen in de buurt terug te vinden. Het apparaat is water- en stofbestendig tot IP66. Voor strikte gegevensbescherming worden de gegevens op de tracker versleuteld en wordt er geen informatie opgeslagen. Met behulp van NFC-technologie kun je je contactgegevens sturen naar de persoon die je verloren apparaat heeft gevonden. De batterij gaat tot 12 maanden mee - zonder regelmatige vervanging. 2-Trackers

VERBATIM MY FINDER BLUETOOTH (2-pack) 32131

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

VERBATIM UTA02 UNIVERSELE REISADAPTER 49544

De universele reisadapter van Verbatim kan in meer dan 180 landen worden gebruikt - neem hem overal mee naartoe en u hebt altijd stroom. Dankzij deze multistekker van wereld tot wereld kunt u uw apparaten die veel stroom nodig hebben, zoals laptops of batterijen voor camera's, overal ter wereld aansluiten en opladen. Met de twee USB-A-poorten aan de onderkant kunt u al uw USB-apparaten opladen, zoals smartphones, Bluetooth-speakers, tablets, powerbanks en Kindle e-book readers.

VERBATIM UTA02 UNIVERSELE REISADAPTER 49544

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

VERBATIM GNC-65 WALL CHARGER 65W 32201

De 65 W GaN-muurlader van Verbatim combineert twee 65 W USB-C PD-poorten en één USB-A QC 3.0-poort in een slank ontwerp van handpalmformaat. Ideaal voor op kantoor, thuis of onderweg om je laptop, tablet, smartphone, game-apparaten en meer van stroom te voorzien. De inklapbare Amerikaanse stekkers en verwisselbare EU- en UK-stekkers maken het de ultieme reisgenoot. Galliam Nitride (GaN) technologie zorgt voor krachtig, snel en efficiënt opladen, genereert minder warmte en maakt kleinere en lichtere laders mogelijk, waardoor ze ultra-draagbaar en ideaal voor onderweg zijn. De GNC-65 lader is gemaakt van hoogwaardige, vlamvertragende materialen en heeft vier veiligheidssystemen om je veiligheid tijdens het opladen te garanderen.

VERBATIM GNC-65 WALL CHARGER 65W 32201

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1